Kopen

Het zal nog even duren voordat de Samsung Galaxy S8 officieel verkrijgbaar is. Het is zelfs de vraag of Samsung het aankomende vlaggenschip voor het jaar 2017 wel eens de naam Galaxy S8 meegeeft, wie weet krijgt de smartphone wel een volledig nieuwe naam. Hier op de website houden wij jou op de hoogte van alle laatste nieuwtjes met betrekking tot het aankomende vlaggenschip. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang al het nieuws direct in je postvak.

Telefoonmodellen:
Provider
Contractduur
Minuten:
SMS:
Data:
Bijbetaling:
Prijs per maand:
afm_banner


Als Samsung de Galaxy S8 daadwerkelijk officieel aangekondigd heeft dan kun je hier op de website terecht om de Samsung Galaxy S8 te kopen. Je kunt de Galaxy S8 kopen als los toestel of in combinatie met een abonnement. Als je de smartphone los koopt zal je diep in je buidel moeten tasten want de adviesprijs van een high-end smartphone van Samsung ligt al gauw rond de 700 euro. Dit schrikt enorm veel mensen af, maar gelukkig kun je de smartphone ook aanschaffen in combinatie met een abonnement en dan betaal je aanzienlijk minder voor de smartphone.

Het is niet zo dat je het toestel dan gratis krijgt, maar je betaalt de smartphone als het ware per maand af aan de provider. Je hoeft dan tenminste niet in één keer de volle pond te betalen voor de Samsung Galaxy S8. Er zijn veel mensen die op zoek zijn naar het alle goedkoopste Galaxy S8 abonnement. Hieronder kun je straks alle Galaxy S8 abonnementen vergelijken van verschillende providers en andere telecom aanbieders. Vergelijk en koop de Galaxy s8 goedkoop.


Comments are closed.

Back to Top ↑